Saltear al contenido principal
Recomanem:
Festival De Titelles Firobi

La bicicleta nova

La bicicleta nova - Racó de contes
Getting your Trinity Audio player ready...

La Clara era una nena de vuit anys que vivia en un poble petit, on tothom es coneixia. El que més desitjava en el món era una bicicleta nova per al seu aniversari, ja que la seva antiga ja se li havia quedat petita. Cada dia, després de l’escola, passava per l’aparador de la botiga de bicicletes, somiant amb la bicicleta dels seus somnis: blava amb adhesius de llunes i estrelles.

Quan va arribar el seu aniversari, la Clara va obrir emocionada els regals. Entre ells, hi havia una gran sorpresa: la bicicleta nova que tant desitjava. La seva família l’havia escoltat i havia fet possible el seu somni. La Clara va sentir una alegria immensa, però també va adonar-se de l’esforç que la seva família havia fet per complir el seu desig.

El primer dia que va sortir a pedalar, va veure que la seva amiga Marta la mirava amb enveja. La Marta no tenia bicicleta i sempre havia de caminar fins a l’escola. La Clara va sentir una punxada al cor. Sabia el que era desitjar alguna cosa que no podies tenir.

Després de pensar-s’ho molt, la Clara va prendre una decisió. Va anar a buscar la Marta i li va oferir usar la seva bicicleta antiga, que encara estava en bon estat. La Marta va acceptar amb llàgrimes als ulls, agraïda per la generositat de la seva amiga.

A partir d’aquell dia, la Clara i la Marta van anar juntes a l’escola cada matí, una al costat de l’altra, compartint rialles i històries. La Clara va aprendre que compartir feia que els moments feliços fossin encara més especials.

Recomanem:
Festival de Titelles Firobi
Buscar