Saltear al contenido principal

El Bosc Encantat

El Bosc Encantat - Racó de contes - conte inclusiu
Getting your Trinity Audio player ready...

En un petit poble amagat entre les muntanyes, vivia una nena anomenada Emma. L’Emma era una nena amb una gran imaginació i un esperit aventurer. Tenia una diversitat funcional que afectava la seva mobilitat, però això no impedia que explorés el món al seu voltant amb curiositat i entusiasme. L’Emma era coneguda pel seu cabell roig com la flama i els seus ulls brillants plens de vida.

Un dia, mentre jugava a prop del bosc que envoltava el poble, l’Emma va veure una llum misteriosa entre els arbres. Guiada per la seva curiositat, va decidir seguir aquella llum. Mentre avançava pel bosc, va adonar-se que les plantes i els arbres començaven a canviar d’aspecte, tornant-se més exòtics i colorits. Sense adonar-se’n, l’Emma havia entrat en un món màgic: el Bosc Encantat.

Dins del Bosc Encantat, l’Emma va trobar-se amb criatures que mai hauria imaginat. Va conèixer a la Florència, una flor parlant que podia canviar de color segons el seu estat d’ànim. La Florència va explicar a l’Emma que el bosc estava en perill: una força fosca amenaçava d’apagar la seva màgia.

L’Emma, determinada a ajudar, va decidir emprendre una aventura per salvar el Bosc Encantat. Acompanyada per la Florència, va començar un viatge ple de desafiaments i descobriments. Va travessar rius cantants, muntanyes que es movien i valls plenes de llums ballarines.

En el seu camí, l’Emma va conèixer altres criatures màgiques. Va trobar-se amb el Tomàs, un ocell que podia parlar diferents idiomes, i l’Elisa, una papallona gegant que brillava amb colors vius. Cada criatura tenia una habilitat única, i l’Emma va aprendre molt d’elles.

L’Emma va descobrir que la seva diversitat funcional no era un obstacle en el seu viatge. Al contrari, la seva perspectiva única li permetia veure solucions que altres no podien. La seva creativitat i determinació van ser claus per resoldre els enigmes i superar els obstacles que es trobava pel camí.

Finalment, l’Emma i les seves noves amistats van arribar a la font de la força fosca: una antiga criatura anomenada l’Ombra, que havia perdut la seva llum interior. L’Emma, amb la seva gran empatia, va parlar amb l’Ombra i va entendre que només necessitava ser escoltada i comprendre la importància de compartir la seva llum.

Gràcies a l’ajuda de l’Emma, l’Ombra va recuperar la seva llum i va retornar la màgia al Bosc Encantat. Les criatures del bosc van celebrar la seva victòria amb una gran festa, on la música, els colors i l’alegria omplien l’aire.

L’Emma va tornar al seu poble, portant amb ella històries increïbles i lliçons apreses. Va compartir amb els seus amics i familiars les seves aventures i els va ensenyar que la creativitat i l’esperit aventurer poden conduir a grans descobriments.

La història de l’Emma en el Bosc Encantat va ser recordada per sempre en el poble. Va inspirar a altres nens i nenes a explorar el món amb curiositat i a valorar les seves pròpies capacitats úniques. I així, l’Emma va demostrar que, independentment de les nostres diferències, tots tenim la capacitat de viure aventures extraordinàries i de fer del món un lloc millor.

Volver arriba
Buscar