Saltear al contenido principal

L’estiu inoblidable al campament

L'estiu inoblidable al campament
Getting your Trinity Audio player ready...

Era un dia radiant d’estiu i el campament de la Felicitat estava ple de nens i nenes preparats per gaudir de les vacances. Hi havia moltes activitats emocionants preparades: jocs, excursions, tallers de manualitats i, sobretot, noves amistats per fer.

Entre els nens, hi havia l’Anna, una nena molt creativa i aventurera, i en Marc, que anava en cadira de rodes, però sempre tenia un somriure enorme. L’Anna no havia conegut mai ningú com en Marc i estava una mica nerviosa, però decidida a fer nous amics.

El primer dia, van començar amb un joc de pilotes. En Marc va sorprendre a tothom amb la seva habilitat per llançar i atrapar la pilota, fins i tot mentre estava assegut. L’Anna, curiosa, va anar a parlar amb ell.

– Hola, Marc! Soc l’Anna. M’agradaria molt jugar amb tu – va dir, somrient.

– Hola, Anna! M’encantaria jugar junts! – va respondre en Marc amb entusiasme.

Van començar a jugar plegats i de seguida van formar un equip imparable. En Marc tenia una destresa increïble i l’Anna va descobrir que junts feien un bon equip. Va ser el principi d’una gran amistat.

Durant els dies següents, van fer moltes activitats junts. En els tallers de treballs manuals, en Marc va ensenyar a l’Anna com fer avions de paper que volaven altíssim. En les excursions, l’Anna ajudava en Marc quan el camí era una mica complicat, però en Marc sempre trobava una solució creativa per continuar.

Els altres nens del campament van començar a notar com l’Anna i en Marc s’ho passaven de bé junts i van voler unir-se. En Joan, que era molt bo a l’hora de contar històries, va fer una narració on tots els nens eren herois d’una aventura emocionant. En Carla, que era molt ràpida, va ajudar a organitzar una cursa on tots podien participar, incloent-hi en Marc amb la seva cadira de rodes.

Al final del campament, van fer una gran festa per celebrar totes les aventures que havien viscut. En Marc i l’Anna van agrair a tots els seus amics per compartir aquells moments tan especials.

L’Anna va aprendre que tenir amics amb diversitat funcional no només era igual de divertit, sinó que enriquia les experiències i feia que cada moment fos encara més especial. Tots van comprendre que les diferències ens fan únics i que jugar, parlar i compartir amb tothom fa que la vida sigui més alegre i plena.

I així, l’estiu al campament de la Felicitat va ser un èxit, amb amics nous, aventures inoblidables i una lliçó important sobre l’amistat i la inclusió.

Volver arriba
Buscar