Saltear al contenido principal

La gran celebració

La gran celebració - Racó de contes
Getting your Trinity Audio player ready...

La Claudia era una nena de vuit anys amb un somriure radiant i una passió especial per una cosa: els cornets de gelat. No hi havia res que li agradés més que gaudir d’un deliciós cornet en un dia assolellat.

Un dia, la Claudia va rebre una gran notícia: era el dia de la seva primera comunió. Estava emocionada, no només per la importància religiosa de l’esdeveniment, sinó també per la perspectiva d’una festa amb tota la seva família i amics.

Després de la cerimònia a l’església, tots van anar a celebrar al seu restaurant preferit. La Claudia estava impacient per provar els deliciosos plats que havien preparat per a l’ocasió. Però el millor encara estava per arribar.

Quan la Claudia va arribar al restaurant, va notar que hi havia una sorpresa especial preparada per a ella. El cambrer, amb un somriure ampli, va arribar amb un plat cobert amb una campana de plata. Quan va aixecar la campana, la Claudia va veure una cosa que va fer que els seus ulls brillessin de felicitat: un bitllet daurat.

«Què és això?» va preguntar la Claudia amb emoció.

«És un regal especial per a tu, Claudia,» va respondre el cambrer. «És un bitllet daurat que et dona dret a menjar cornets de gelat gratis en aquest restaurant durant tot l’any.»

La Claudia no podia creure-ho. Era com si tots els seus somnis es fessin realitat. Tenir cornets de gelat gratis sempre que volia era el millor regal que podia imaginar.

Amb un crit d’alegria, la Claudia va abraçar el bitllet daurat com si fos el tresor més preuat del món. Va començar a somiar amb tots els sabors de gelat que podria tastar, i tots els moments dolços que passaria amb els seus amics i família.

Després d’un dia ple de felicitat, la Claudia va adormir-se somrient, amb el bitllet daurat a prop, sabent que les seves aventures amb els cornets de gelat acabaven de començar.

I així, la Claudia va viure feliçment, gaudint de cada moment dolç de la vida, gràcies al seu preciós regal i al seu amor etern pels deliciosos cornets de gelat.

Volver arriba
Buscar