Saltear al contenido principal
Recomanem:
Festival De Titelles Firobi

La nova aventura a l’institut

La nova aventura a l’institut - Racó de contes
Getting your Trinity Audio player ready...

La Laia, una noia de dotze anys amb cabells rossos com el foc i ulls plens d’intel·ligència, es trobava davant d’un nou repte emocionant i a la vegada aterridor: l’institut. Després de passar anys a l’escola primària, ara era el moment de començar una nova etapa a un lloc més gran i desconegut.

Malgrat la seva aparent seguretat, la Laia tenia un nus a l’estómac que no aconseguia desfer-se’n. Li feia por el desconegut, no saber si faria nous amics o com s’enfrontaria als nous desafiaments acadèmics. Però, això no l’aturava. Sabia que havia de fer-ho, havia de fer un pas endavant i conquerir aquest nou món.

El primer dia d’institut, la Laia va caminar pel pati de l’escola amb un toc de nervis i excitació. Va observar els altres estudiants, alguns també nerviosos, altres amb una confiança aparentment indestructible. Es preguntava on encaixaria ella en tot això.

Quan va entrar a l’aula per primera vegada, va veure cares noves i familiars. Els professors semblaven amables, i els altres estudiants semblaven igualment nerviosos i expectants. La Laia va triar un seient a prop de la finestra i va prendre un respir profund, preparada per afrontar el que vingués.

Al llarg dels primers dies, la Laia va fer petits passos per conèixer gent nova. Va compartir el pati amb altres estudiants, va participar en les classes i va començar a comprendre la rutina de l’institut. A poc a poc, la seva por es va transformar en curiositat i emoció per tot el que l’esperava.

Amb el temps, la Laia es va trobar més còmoda en el seu nou entorn. Va fer nous amics, va aprendre a gestionar les seves classes i va descobrir noves passions i interessos. L’institut, que al principi semblava un món desconegut i atemoridor, es va convertir en un lloc d’oportunitats i creixement personal.

I així, la Laia va viure la seva nova aventura a l’institut amb valentia i determinació. Va aprendre que, tot i les pors inicials, cada nou repte era una oportunitat per créixer i descobrir noves facetes de si mateixa. Així és com va escriure el primer capítol d’aquesta emocionant nova etapa de la seva vida.

Recomanem:
Festival de Titelles Firobi
Buscar