Saltear al contenido principal
Recomanem:
Festival De Titelles Firobi

Les aventures del Sami i els seus amics

Les aventures del Sami i els seus amics - Racó de contes
Getting your Trinity Audio player ready...

En un petit poble envoltat de boscos i rius, hi vivia un nen anomenat Sami. El Sami era un nen alegre i curiós amb cabells rosats com el sol i uns ulls brillants com les estrelles. Li encantava explorar els voltants del seu poble i jugar amb els seus amics.

Un dia, mentre el Sami passejava pel bosc, va trobar una antiga caixa de fusta amagada entre els arbres. Intrigat, va obrir-la i va descobrir un tresor de mapes i notes antigues. Amb els ulls brillants d’emoció, va decidir que havia de ser un tresor perdut i va voler anar a buscar-lo.

El Sami va reunir els seus amics més fidels: la Joana, el Pol i la Laia. Tots eren molt diferents, però compartien una cosa en comú: es preocupaven els uns pels altres i sempre estaven disposats a ajudar-se.

Amb els seus mapes i brúixoles, el grup d’amics va començar la seva aventura cap al tresor perdut. Van caminar pel bosc, travessant rius i superant obstacles amb valentia i determinació. Malgrat els reptes, sempre es mantingueren units i es van animar els uns als altres.

Durant la seva recerca, van trobar-se amb diverses proves que van posar a prova la seva amistat. En un moment, van arribar a un riu turbulent que semblava impassable. Sense cap pont a la vista, van haver de confiar els uns en els altres per trobar una solució. La Joana va proposar construir una bassa amb troncs i cordes, mentre que el Pol va ajudar a tallar els arbres. Gràcies a la seva cooperació, van poder passar el riu amb seguretat.

Més endavant, van arribar a una cova fosca i misteriosa. La Laia va tenir por, però el Sami i els altres van recordar-li que junts podrien superar qualsevol cosa. Amb llanternes a la mà, van entrar a la cova, explorant amb cautela fins que van trobar el tresor tan buscat.

Però quan van agafar el tresor, van sentir un soroll estrany. Resulta que la cova estava encantada i havien despertat el seu guardià, un drac enorme! La Laia, la Joana i el Pol van començar a tremolar de por, però el Sami va tenir una idea brillant. Va recordar que al tresor hi havia una espasa màgica que podia tranquil·litzar el drac.

Amb coratge, el Sami va agafar l’espasa i es va enfocar en el drac. «No ens farà mal si l’ajudem a tornar a dormir!» va dir el Sami als seus amics. Un cop el drac va veure l’espasa, es va aquietar i es va recolzar en el seu niu, adormint-se tranquil·lament.

Amb el tresor a les seves mans i el drac dormint pacíficament, els amics van tornar al seu poble com autèntics herois. Van compartir la seva aventura amb els altres nens, ensenyant-los el valor de l’amistat, la cooperació i saber confiar els uns en els altres.

Des d’aquell dia, el Sami i els seus amics van ser coneguts com els herois del poble, i la seva amistat va creixent més fort que mai. I mentre el sol es ponia al cel i el poble s’adormia en pau, el Sami i els seus amics somreien, sabent que sempre podrien comptar els uns amb els altres en les seves futures aventures.

Recomanem:
Festival de Titelles Firobi
Buscar