Saltear al contenido principal

El Saló de l’Ona

El Saló dels Somnis de l'Ona - Racó de Contes
Getting your Trinity Audio player ready...

En el cor del petit poblet, vivia la nena alegre i observadora anomenada Ona. L’Ona tenia els cabells llisos i negres com la nit sense lluna, però sempre somiava a transformar-los en alguna cosa màgica i especial.

Un dia, mentre passejava pel carrer principal del poble, va descobrir un lloc molt especial que mai no havia vist abans. Era una perruqueria coneguda com «El Saló dels Somnis», regentada per la mestra estilista La Mirall, famosa per convertir els desitjos dels seus clients en realitat.

Empesa per la curiositat i l’entusiasme, l’Ona va entrar en el saló. A dins, es va trobar envoltada per miralls que mostraven no només reflexos, sinó moments meravellosos dels somnis dels visitants anteriors: flors que ballaven, estrelles que parpellejaven i muntanyes que canviaven de colors.

La Mirall la va rebre amb un somriure brillant i la va convidar a seure en una cadira que semblava flotar a l’aire. «Què somies pels teus cabells avui, Ona?» va preguntar La Mirall, amb la seva vareta a la mà, llesta per teixir màgia.

Amb els ulls plens d’il·lusió, l’Ona va respondre: «Vull que els meus cabells siguin com la nit estrellada, plena de misteri i bellesa.»

Amb un gest suau de la seva vareta, La Mirall va començar a treballar. Els cabells llisos de l’Ona es van omplir de llums com petites estrelles, i a poc a poc, començaren a ondular-se lleugerament, com les ones d’un llac tranquil sota el cel nocturn.

La Mirall va agafar unes tisores que semblaven tallar l’aire mateix i amb moviments que semblaven danses, va donar forma als cabells de l’Ona. Cada tall deixava anar una petita llum, com si una estrella nova naixés amb cada tros de cabell que queia.

Quan La Mirall va acabar, l’Ona es va mirar al mirall i va quedar sense alè. Els seus cabells, ara negres com la nit i lluminosos com un cel estrellat, reflectien la bellesa dels seus somnis més profunds.

«Ara els teus cabells són tan profunds i plens de misteris com les nits que tant estimes,» va dir La Mirall, posant fi a la màgia.

L’Ona va sortir del saló amb un somriure radiant, no només portant un nou estil, sinó també una nova confiança en la màgia dels seus somnis. Des d’aquell dia, sempre que l’Ona mirava els seus cabells, recordava el poder de somiar i la màgia del «Saló dels Somnis», on els seus desitjos es van fer realitat.

I així, l’Ona va continuar caminant pel món, mostrant la seva bellesa única i recordant a tots que els somnis poden convertir-se en realitat.

Volver arriba
Buscar